Aon Direct

Aon Direct

Aon Direct is een onderdeel van Aon verzekeringen, waarvan Jacobs & Brom B.V. weer het volmachtbedrijf van is. Aon opereert op onafhankelijke basis al een van de grootste verzekeringsmakelaars van Nederland. Het doel is het beste verzekeringsaanbod te kunnen bieden, dit met goede premies en goede voorwaarden. Alle verzekeringen van Aon Direct zijn online, hierdoor bespaart u eenvoudig veel geld. U berekent zelf uw premie en sluit zelf uw verzekeringen af. Schades kunt u ook zelf online indienen en volgen, met een online polismap zijn alle gegevens bij de hand. Ook kunt u in deze polismap vragen stellen en gegevens wijzigen.

Autoverzekering

uitzonderingen-verlage-blogU stelt zelf uw eigen Aon Direct autoverzekering samen waarbij u begint met het kiezen van basisdekking. Indien gewenst zijn er diverse aanvullende verzekeringen om uw auto nog uitgebreider te verzekeren, u kiest zelf of u dit wel of niet wilt. De aanvraag wordt direct beoordeeld, hierdoor bent u al binnen 5 minuten verzekerd en mag u direct de openbare weg betreden. De voordelen van Aon Direct:

  • Lage premie
  • Gemak en overzicht met eigen polismap
  • Dagelijks opzegbaar
  • Gratis vervangend vervoer bij Aon Schadeservice
  • Geen eigen risico bij Aon Schadeservice
  • Pechhulp buitenland

Aon Schade Service

Voor het herstel van uw auto maakt u zelf de keuze waar u dit laat repareren. Dat neemt niet weg dat u ook gebruik kunt maken van de Schade Service van Aon Direct. De voordelen hiervan zijn dat u geen eigen risico heeft en bovendien ook nog eens kosteloos vervangend vervoer tot uw beschikking krijgt. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het voorschieten van de rekening, Aon Direct regelt dit rechtstreeks met het schadebedrijf. Ook voor ruitschades kunt u terecht bij de herstelbedrijven die aangesloten zijn bij deze schade service.