Autoverzekeringen voor vrouwen

Autoverzekeringen voor vrouwen

Bent u opzoek naar een speciale autoverzekering voor vrouwen? Dan is er goed nieuws, er zijn verzekeraars die speciale autoverzekeringen aanbieden die ingericht zijn op de wensen van vrouwen. Mannen die zich hier prettig bij voelen zijn ook gewoon welkom, maar de dekking ligt met nadruk op vrouwen. Uit diverse onderzoeken is dan ook gebleken dat mannen gewoon veel meer ongelukken hebben en ook veel harder rijden. Verzekeraars hebben dan ook minder risico’s bij het verzekeren van vrouwen en spelen hier dan ook op in.

Zij rijdt beter

Zij Rijdt Beter is een autoverzekeraar die een aantrekkelijke lage premie biedt, dit vanwege het feit dat dit mogelijk wordt gemaakt door vrouwen gezien zij gewoon minder schade veroorzaken. Bovendien heeft de verzekeraar nog andere aantrekkelijke voordelen die de autoverzekering populair maken.

Onna Onna

onna-vrouwenOok Onna Onna biedt een autoverzekering die gericht is op vrouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een handtasdekking. Vrouwen hebben vaak een handtas in de auto, wordt deze gestolen dan is deze tot 750 euro gedekt. Ook is er gedacht aan een pechhulp. Vrouwen zijn vaak niet zo handig, een gratis pechhulp is dan ook op zijn plaatst. Ook voor eenvoudige klussen als het verwisselen van banden kunt u op de verzekeraar rekenen. Bovendien is er naast een 24/7 pechhulp ook een 24/7 Serious Assist, deze dienst komt ter plekke bij een ongeluk. Zij zorgen ervoor dat alles netjes afgehandeld wordt en dat u op de bestemming naar keuze terecht komt.

Geen eigen risico

Bij de vrouwenverzekeraars geldt er geen eigen risico. Vrouwen maken nu eenmaal minder ongelukken dan mannen, hierdoor is het voor de verzekeraar dan ook een minder groot risico om een autoverzekering zonder eigen risico aan te bieden.