Exclusieve autoverzekering

Exclusieve autoverzekering

Wilt u een exclusief voertuig verzekeren? Hier zijn speciale autoverzekeringen voor, de reguliere autoverzekering verzekert vaak geen voertuigen boven een bepaalde cataloguswaarde. Voertuigen met een hoge cataloguswaarde zullen doorgaans moeilijk te verzekeren zijn bij een ‘gewone’ verzekeraar, uiteraard kunt u altijd even contact opnemen met de betreffende aanbieder voor de mogelijkheden.

In dit bericht richten we ons op exclusieve auto’s als Porsche, Lamborghini en Ferrari. Bij het verzekeren van een exclusief voertuig wordt er vaak een polis op maat gemaakt, er zijn namelijk niet veel consumenten die zich een dergelijk voertuig kunnen veroorloven.

Waar kunt u terecht?

Voor het verzekeren van exclusieve auto’s kunt u onder andere hier terecht:

– Assicuro
– Verzekeruzelf
– Diks
– De Kilometerverzekering
– Rensen
– Phielix verzekeringen
– Steijnborgsubliem
– Delta Lloyd

Over het algemeen kunt u op de bovenstaande sites online uw premie berekenen voor een exclusief voertuig. Indien dit niet het geval is kunt u telefonisch vaak geholpen worden bij het berekenen van de premie.

Exclusief-verzekerenHeeft u een nieuw exclusief voertuig? Let er dan goed op dat de verzekeraar een nieuwwaarde regeling heeft. Deze vinden we doorgaans ook in de ‘gewone’ autoverzekering en keert het volledige aankoop bedrag uit in geval van totaal schade (binnen de aangegeven periode). Bekijk ook of u eventuele schade vrije jaren kunt meenemen. Bij een maximaal aantal schadevrije jaren heeft u vaak een hoge korting op de maandelijkse premie. Dit kan wel oplopen tot 80%!

Beveiliging

Veel verzekeraars van exclusieve voertuigen hebben als eis dat u een alarminstallatie in het voertuig heeft. Bekijk per verzekeraar wat de minimale alarm klasses zijn, anders wordt uw aanvraag afgekeurd.

Vergelijken?

Helaas kunt u op onze website geen verzekeraars vergelijken van exclusieve autoverzekeringen. Deze maatschappijen stellen helaas niet de premiebedragen beschikbaar voor een vergelijking. Uiteraard houden we u op de hoogte in geval van veranderingen!