KNMV

KNMV

De KNMV wilt ervoor zorgdragen dat iedereen plezierig kan motorrijden en probeert dit te faciliteren door goede samenwerkingen. Als motorrijder bent u bij de KNMV dan ook aan het juiste adres zodat u belangen bij belangrijke instanties behartigt worden. Bovendien ontvangt u ook advies en veel voordeel. De KNMV heeft ook een verzekeringstak voor motorrijders. Echter niet alleen voor motorrijders, maar ook voor andere Nederlandse consumenten. Want naast een motorverzekering, kunt u hier ook terecht voor uw auto, vakanties, zorg en wonen. Motorrijders kunnen dus voor een geheel pakket kiezen, echter kunnen andere consumenten ook voor een heel pakket kiezen zonder de motorverzekering.

Autoverzekering

uitzonderingen-verlagen-blogDe KNMV is gericht op het faciliteren van producten en diensten voor motorrijders. Echter hebben veel motor rijden ook een auto erbij of zelfs als hoofdvervoersmiddel. Deze kunt u dan ook onderbrengen bij de autoverzekering van de KNMV. Maar ook als u geen motorrijder bent kunt u gebruik maken van de autoverzekering van de KNMV. Maar voor motorrijders is dit natuurlijk wel een extra voordeel, doordat dit gemakkelijk en overzichtelijk is. Bovendien heeft u maar 1 aanspreekpunt. Daarnaast ontvangt u mogelijk Meerwielen Voordeel wat de autoverzekering nog net iets interessanter maakt. De voordelen op een rij:

  • No-claim korting tot 80 %
  • Meerwielen Voordeel
  • Veel accessoires kosteloos meeverzekerd
  • Gratis pechhulp service in het buitenland
  • Uitstekende hulpverlening binnen en buitenland

Voordeelaanbiedingen

Als verzekerde van de KNMV kunt u gebruik maken van diverse voordeelaanbiedingen. U krijgt een persoonlijke digitale polismap waardoor u direct ziet waar u koting kunt pakken. Bovendien worden deze voordelen elk kwartaal weer vernieuwd. Niet iedereen kan zomaar gebruik maken van deze kortingen, deze afspraken zijn speciaal gemaakt voor KNMV klanten. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld korting bij Apple, Bongo en nog vele andere bedrijven. Deze bedrijven hebben niet per definitie iets meer uw verzekering te maken.