Nieuwe autoverzekeringen vergelijkingsmodule

Nieuwe autoverzekeringen vergelijkingsmodule

Voor de website autoverzekeringafsluiten.nl hebben wij een nieuwe autoverzekeringen vergelijkingsmodule ontwikkeld. Hierbij is in acht genomen dat de module gebruikersvriendelijk moet zijn, zodat een ieder hier mee overweg kan. Maar ook is er goed nagedacht over wat wel of niet te tonen, zodat de bezoekers een goede keuze kunnen maken voor hun nieuwe autoverzekering.

Hoe kan ik vergelijken?

Voor het vergelijken zijn er twee keuzes. Allereerst is er in het hoofdoverzicht een algemene vergelijking. Deze algemene vergelijking is gebaseerd op alle premie berekeningen die tot dusver gemaakt zijn en welke premieberekeningen er nog gaan komen. Dit overzicht wordt automatisch bijgewerkt en geeft een globaal beeld. Hierin ziet u dan ook de gemiddelde premie en de gemiddelde dekkingsgraad.

Desondanks vinden wij dat u ook een persoonlijk beeld in plaats van een globaal beeld moet krijgen, deze kan namelijk behoorlijk afwijken in vele gevallen. Daarom is het mogelijk voor uw eigen situatie ook een berekening te maken. Hiervoor vragen wij u om uw kenteken, uw postcode, schadevrije jaren en kilometrage. Vervolgens vragen wij voor welke dekking u een vergelijking wilt maken, hoeveel eigen risico u maximaal wilt en in welke termijn u de premie wilt gaan afdragen.

Op deze manier kunnen wij vervolgens de premie en dekkingsgraad tonen voor uw persoonlijke situatie. Deze gegevens worden namelijk opgehaald uit een database van een leverancier die ervoor zorgt dat deze gegevens onderhouden worden.

Waarop wordt de vergelijking gemaakt?

waarop-vergelijkingDe vergelijking wordt bij in totaal 15 verzekeraars gemaakt, voor deze verzekeraars wordt de premie en dekkingsgraad voor uw persoonlijke situatie bepaald. Tevens ziet u direct bij welke verzekeraars u eenmalige kosten moet betalen voor het opmaken van een polis. Echter geeft de premie en dekkingsgraad ook niet een geheel beeld, hiervoor zult u ook de polisvoorwaarden moeten vergelijken. Dit hebben wij ook mogelijk gemaakt op deze website, u kunt bijvoorbeeld de voordeligste 3 selecteren en vervolgens deze op de voorwaarden met elkaar vergelijken.