Over ons

Over autoverzekeringafsluiten.nl

over-autoverzekeringafsluitenAutoverzekeringafsluiten.nl is een vergelijkingssite die gespecialiseerd is in het vergelijken van autoverzekeringen. Middels enkele gegevens kunnen wij een vergelijking tot stand brengen waardoor u direct uw persoonlijke premie ziet. Daarnaast is er ook aan een voorwaarden sectie gedacht, zodat u ook dit onderdeel mee kunt laten wegen in uw keuze. Het afsluiten van het product is niet mogelijk op deze website, wij bieden enkel deze informatieve vergelijking. Van advies is dan ook geen sprake, het product kunt u aanschaffen op de website van de verzekeraar en ook kunt u daar terecht voor inhoudelijke vragen over het product.

De resultaten

De getoonde resultaten worden mede mogelijk gemaakt door een verbinding met de database van ROLLS. Hierdoor is het mogelijk actuele premies en voorwaarden te tonen, welke gebaseerd zijn op uw voorkeuren. Het kan voorkomen dat bepaalde resultaten afwijken, in dit geval telt dat de resultaten op de website van de verzekeraar altijd leidend zijn. Wij hebben afspraken gemaakt met de partijen die getoond worden, helaas kunnen wij niet alle bestaande producten met elkaar vergelijken.

Verdienmodel

Zodra u via autoverzekeringafsluiten.nl de website van de verzekeraar bezoekt en daar het product afsluit ontvangen wij hier een eenmalige advertentievergoeding voor. Deze advertentievergoeding maakt het mede mogelijk om onze website en dienstverlening te optimaliseren zodat wij u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.