Aegon

Aegon

Profiel Verzekeraars

Aegon

AEGON

AEGON voelt zich ervoor verantwoordelijk dat de mensen zich financieel bewust zijn en financieel kunnen ontwikkelen. Daardoor bieden ze eerlijke en begrijpelijke oplossingen zodat de klanten in staat zijn een bewuste keuze te maken. Het streven is om ieder mens financieel gezond oud te laten worden. AEGON heeft een breed assortiment aan producten en diensten.

Hierbij kunt u denken aan collectieve en individuele persoenen, schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken, vermogensbeheer, sparen en beleggen. Bovendien bedient AEGON diverse klanten namelijk particulier, MKB klanten, grote ondernemingen en pensioenfondsen.

Naar Aegon ▸

Autoverzekering

AEGONBij AEGON kiest u zelf uw basisdekking en de eventuele extra aanvullende verzekeringen. U kunt u extra verzekeren met een rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen, een ongevallenverzekering voor inzittenden en/of een bestuurder- en inzittendenverzekering. Deze aanvullende verzekeringen zijn optioneel, u kiest zelf of u uitgebreider verzekerd wilt zijn. Bovendien kunt u zelfs pech in het buitenland bij AEGON verzekeren. De voordelen waarvan u kunt profiteren indien u kiest voor de autoverzekering van AEGON:

– No-claim korting tot 80 procent
– Vervangend vervoer bij pech
– Inclusief haal en brengservice
– AEGON schade herstel service
– 24/7 hulp bij pech en schade
– Handige AEGON app
– Scherpe premie

Eigen risico

Bij de autoverzekering van AEGON heeft u standaard een eigen risico van € 200,- per gebeurtenis. Echter is dit alleen als u de schade laat herstellen door een schade herstelbedrijf die aangesloten is bij AEGON schade service, anders heeft u een eigen risico van € 700,- per gebeurtenis. Bij ruitschade heeft u een eigen risico van € 75,- per gebeurtenis, ook hierbij geldt dat dit gerepareerd wordt door een aangesloten herstelbedrijf.

Indien u voor een andere reparateur kiest zal uw schade niet vergoed worden, houd hier rekening mee.