Aon

Aon

Profiel Verzekeraars

Aon is onderdeel van Aon Verzekeringen, de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland. Ze proberen altijd het beste aanbod te creëren, zo bieden ze scherpe premies tegen prima voorwaarden. Aon is een toonaangevende adviseur in risicomanagement en verzekeringen, ze dragen graag bij aan het realiseren van de ambities van haar cliënten. Aon heeft meer dan 1900 medewerkers in Nederland, wereldwijd hebben ze echter 600 kantoren met meer dan 61000 medewerkers.

Bij Aon gaat alles digitaal, hierdoor kunnen de kosten gedrukt worden. Eventuele schades kunnen online ingediend en gevold worden, ook kunt u online wijzigingen maken via een portaal. Deze portaal is alle dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar om u te voorzien van de meest actuele gegevens.

Autoverzekering Aon

U kunt bij Aon standaard kiezen voor 3 dekkingen, de WA, WA plus en All risk. Daarnaast kunt u ook aanvullende verzekeringen afsluiten. Dit zijn de autorechtsbijstandverzekering, de no-claim beschermer en de schade inzittenden verzekeringen. Hieronder volgen nog enkele voordelen van een autoverzekering bij Aon:

  • Scherpe premie doordat alles digitaal gaat
  • Uitgebreide hulp bij schade in zowel binnen als buitenland
  • Gemakkelijk online af te sluiten en te wijzigen
  • Binnen 5 minuten verzekerd
  • Dagelijks opzegbaar, ook in het eerste jaar

U profiteert tevens van een laag eigen risico bij Aon. Voor de WA dekking is er helemaal geen eigen risico, voor de WA plus en All risk geldt een eigen risico van 130 euro per gebeurtenis. Voor bestuurders jonger dan 24 jaar is het eigen risico hoger, er geldt dan een toeslag van 65 euro.

Aon schade service

aon-serviceAon heeft haar eigen schade service. Hierbij wordt uw auto gratis gehaald en gebracht (indien gewenst) en heeft u recht op vervangend vervoer. U hoeft hierbij geen kosten voor te schieten, Aon heeft direct contact met de garage welke uw voertuig repareert. U heeft een ruime keuze uit aangesloten herstelbedrijven, u vindt zeker dus een garage bij u in de buurt!