De Nederlanden van Nu

De Nederlanden van Nu

Profiel Verzekeraars

NvNu

NvNu

NvNuDe Nederlanden van Nu is een zelfstandige verzekeraar waarmee u rechtstreek zaken doet, zonder tussenkomst van derden. De verzekeraar wilt duurzaam succesvol zijn en daarom vinden zij het belangrijk continu de klanttevredenheid te meten. Door te luisteren kunnen ze verbeteren, het is immers belangrijk wat u als klant vindt. Zo zijn er regelmatig stellingen waarbij de klanten beoordelen wat wel of niet flauwekul is. Op basis van deze meningen is het mogelijk verzekeringen samen te stellen die er echt toe doen en waardoor een lage premie geboden kan worden.

Autoverzekering

U bent verplicht om uw auto te verzekeren en uiteraard wilt u een goede dekking krijgen en geen flauwekul, daarom heeft De Nederlanden van Nu een autoverzekering zonder flauwekul. 25.000 meningen zijn verzameld en op basis van deze meningen is de autoverzekering samengesteld. Hierdoor is alleen verzekerd waarvan de Nederlander vindt dat het er echt toe doet. Oftewel een goede dekking, geen flauwekul, een lage premie en een goede service. U profiteert van de volgende voordelen met de autoverzekering van de Nederlanden van Nu:

  • Gunstige nieuwwaarde regeling
  • Gunstige gelijkwaardige autoregeling
  • Vervangend vervoer
  • Scherpe premie
  • Goede service
  • Geen eigen risico
  • Geen opzegtermijn
  • Tot 75% no-claim korting

Aanschafwaarde regeling

De Nederlanden van Nu heeft een aantrekkelijke nieuwwaarde regeling en gelijkwaardige autoregeling, oftewel de aanschafwaarde regeling. Indien u voor een All Risk autoverzekering kiest krijgt u standaard een aanschafwaarde regeling van één jaar. Het is mogelijk dit uit te breiden naar drie jaar. Deze regeling geldt dus ook voor tweedehands auto’s en is daardoor zeer aantrekkelijk.

Na deze regeling geldt vergoeding altijd op basis van de verkoopprijs op de ANWB koerslijst. Indien u tussentijds u dekking verlaagt naar een WA of WA plus, wordt de aanschafwaarde regeling ook automatisch beëindigd. U betaald dus niet onnodig voor deze regeling.