Delta Lloyd

Delta Lloyd

Profiel Verzekeraars

Delta-Lloyd

Delta Lloyd

Delta Lloyd biedt financiële producten als verzekeringen en bancaire producten voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Delta Lloyd maakt een onderdeel uit van de Delta Lloyd Groep, een verzameling van verschillende zelfstandige bedrijven. De verzekeraar heeft het onafhankelijke Keurmerk Klantgericht Verzekeren toegekend gekregen, hierdoor weet u zeker dat klantvriendelijkheid van belang is.

U als klant staat voor Delta Lloyd centraal en dit doen ze door middel van een open en transparante dienstverlening te bieden. U kunt dat ook rekenen op begrijpelijke producten en een optimale dienstverlening

Autoverzekering

Delta-LloydBij Delta Lloyd merkt u bij schade voornamelijk hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. U krijgt dan ook dag en nacht hulp van de schadeservice, of dit nou gaat om een verkeersongeval, brand of diefstal. Ook een beschadigde autoruit of ruitbreuk kunt u direct laten repareren, 24 uur per dag. Betrokken experts zorgen ervoor dat uw schade met zorg behandeld wordt en dat bovendien alles snel in gang wordt gezet. De voordelen van de autoverzekering van Delta Lloyd:

  • Direct 60 procent no-claim korting
  • Tot 80 procent no-claim korting
  • No-claim korting geldig op tweede auto
  • Gunstige terugvalregeling bij schade
  • Keuze hoogte eigen risico
  • Regeling bij totaalverlies
  • Geen opzegtermijn

Regeling bij totaalverlies

Bij Delta Lloyd kunt u rekenen op een regeling bij totaalverlies, oftewel bij diefstal of total loss. Bij een nieuwe auto kunt u het eerste jaar rekenen op een totale uitkering van de nieuwwaarde. Na dit eerste jaar ontvang u tot 3 jaar de nieuwwaarde min een vast percentage van 1,5 procent afschrijving per maand.

Ook voor tweedehands auto’s tussen de 1 en 5 jaar oud is er een regeling. drie jaar lang krijgt u het bedrag terug wat u voor de auto betaald heeft bij totaalverlies.

Als u niet meer in aanmerking komt voor de bovenstaande regelingen ontvangt u de dagwaarde volgens de ANWB koerslijst plus een percentage van 10 procent.