InShared

InShared

Profiel Verzekeraars

inshared

Inshared

Inshared is een verzekeraar die volledig digitaal te werk gaat. Naast het feit dat dit wel zo gemakkelijk is, is dit ook een stuk goedkoper en kunnen ze lage premies berekenen. De verzekeraar die werkt met een jaarbeloning.

Deze unieke werkwijze maakt het mogelijk dat de klanten aan het einde van het jaar weer geld terug kunnen krijgen. Alle geinde premies worden in een pot gestopt, uit deze pot worden alle schades en verplichten betaald.

Meer over Inshared

InsharedAls er aan het einde van het jaar geld overblijft wordt dit naar verhouding weer onder de klanten verdeeld die geen schades hebben geclaimd, dit is wel zo eerlijk. Inshared is een initiatief en handelsnaam van Achmea en biedt schadeverzekeringen, Achmea staat dan ook garant voor de uitkeringen bij schades en de continuïteit van de dekkingen. Tevens is een groot voordeel dat u bij Inshared niet gebonden bent aan contracten, alle verzekeringen zijn dagelijks opzegbaar.

Autoverzekering

Met de autoverzekering van Inshared bent u voorzien van een ruime dekking en een lage premie. Bovendien is het mogelijk aan het einde van het jaar weer geld terug te krijgen. Bij schadevrij rijden ontvang u beloningspunten die het mogelijk maken eventueel weer geld terug te ontvangen. Dit systeem maakt het ook mogelijk dat u bij schade geen premieverhoging oploopt, u krijgt alleen geen geld terug aan het einde van het jaar.

Het jaar daarop doet u gewoon weer mee en is het mogelijk weer beloningspunten opnieuw op te bouwen. U kunt bij Inshared profiteren van onder andere de volgende voordelen:

  • Inshared beloningspunten
  • Nooit premieverhoging na schade
  • Kosteloos vervangend vervoer
  • Bobbie dekking
  • Dagelijks opzegbaar
  • Eerlijke eigen risico regeling
  • Gunstige nieuwwaarde regeling
  • Unieke halve all risk autoverzekering

Bobbiedekking

Bij de autoverzekering van Inshared is een bobbiedekking inbegrepen. Dit houdt in dat uw hond en/of kat ook meeverzekerd zijn bij een halve of hele all risk autoverzekering. Uw hond en/of kat zijn voor de medische kosten gedekt tot een bedrag van € 500,-. Bovendien heeft u hiervoor geen eigen risico.