Verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf.nl

Profiel Verzekeraars

verzekeruzelf

Verzekeruzelf.nl staat voor de nieuwe vrijheid in verzekeren. Dit houdt in dat u dankzij moderne automatisering zelf uw premie kunt berekenen en al in 5 stappen verzekerd bent. De verzekeraar maakt bewust gebruik van online diensten, dit scheelt flink in de kosten en daardoor kunnen er lagere premies en betere dekkingen geboden worden. Bovendien zit u nergens aan vast en kunt u indien gewenst per direct de verzekeringen stop zetten, oftewel u heeft volledige vrijheid.

Ondanks dat u niet verbonden kunt worden met een callcenter is er wel een 24-uurs schadeservice. Nadat u een schade heeft gemeld wordt u telefonisch benaderd om afspraken te maken. Tevens worden bedragen binnen 24 uur nadat de schade is vastgesteld al overgemaakt.

Verzekeruzelf.nl autoverzekering

VerzekeruzelfVerzekeruzelf.nl heeft 2 soorten autoverzekeringen waar u uit mag kiezen, de Autosure of de Triple A autoverzekering. De Triple A variant is net wat uitgebreider en daardoor is de Autosure weer iets voordeliger. Voor welke autoverzekering u ook kiest, u kunt altijd kiezen uit de drie bekende dekkingen WA, WA beperkt casco en volledig casco. Bovendien kent de autoverzekering van Verzekeruzelf.nl vele voordelen, onder andere:

  • Hoge kortingen bij schadevrije jaren
  • Korting schadevrije jaren ook geldig op tweede auto
  • Aantrekkelijke nieuwwaarde regeling
  • Dagelijks opzegbaar
  • Uitgebreide dekkingen
  • Lage premies
  • Standaard accessoires dekking
  • Gratis hulpverlening binnen Europa

Oldtimerverzekering

Bij Verzekeruzelf.nl kunt u ook terecht voor uw klassieke auto ouder dan 20 jaar. Deze oldtimerverzekering heeft geen eisen als een maximaal aantal kilometers of dat u lid moet zijn van een oldtimerclub. Verzekeruzelf.nl geeft juist voordelen als u aan deze eisen voldoet door middel van kortingen, maar de eisen zijn niet verplicht. Zo krijgt u als u minder dan 5000 km per jaar rijdt een korting van 10 procent op de premie. Daarnaast kunt u nog 5 procent extra korting ontvangen indien u lid bent van een oldtimerclub. De enigste eis is dat u naast uw oldtimer nog een auto heeft voor dagelijks gebruik.