Zelf

Zelf

Profiel Verzekeraars

Zelf

Zelf zit bij Proteq als een onderdeel van Reaal. De verzekeraar streeft ernaar goed haar werk te doen, zodat u als klant zorgeloos de dag kunt plukken. Voorheen had Zelf de naam Zelf.nl, gezien online verzekeren nog heel nieuw was. Hedendaags is het vrij normaal geworden waardoor de naam nu Zelf is. Met deze naam zijn de verzekeringen vrijwel hetzelfde gebleven en kunt u gewoon rekenen op goede verzekeringen waarin duidelijk is wat wel of niet gedekt wordt.

Naar Zelf ▸

Autoverzekering

ZelfAl ruim 65000 consumenten hebben gekozen voor de autoverzekering van Zelf, bovendien krijgen ze een score van een 8.0. De goedkope autoverzekering van Zelf is te verkrijgen in de drie bekende dekkingen, WA, WA beperkt casco en WA volledig casco. Uiteraard heeft u bij de WA dekking geen eigen risico en bij de WA beperkt casco en WA volledig casco kiest u zelf de hoogte van het eigen risico, waarbij de keuze is uit € 0,- of € 150,-. Tevens heeft Zelf een ruim assortiment aan aanvullende verzekeringen voor uw autoverzekering. Zo kunt u precies de dekking kiezen die bij uw wensen past. De voordelen van de autoverzekering van Zelf:

  • Klantcijfer 8.0
  • Keuze hoogte eigen risico
  • Geen eigen risico mogelijk
  • Dagelijks opzegbaar
  • Ruime keuze aanvullende verzekeringen
  • Goedkope premie
  • Gelijkwaardige autoregeling

Premie berekenen en afsluiten

Op deze website is het mogelijk de premie te berekenen bij diverse verzekeraars tegelijk, waarin Zelf ook in de premieberekening zit. Hierdoor heeft u een goed overzicht van de premie die Zelf biedt, maar ook ten opzichte van andere verzekeraars. Uiteraard is het ook mogelijk de premie alleen bij Zelf te berekenen, dit kunt u op de website van de verzekeraar doen, waarna het mogelijk is de autoverzekering af te sluiten.